• PGA Pro

 • Gunnar Nyberg, PGA Pro M5, hcp 1,6

  Har arbetat som golfinstruktör i snart 40 år och hjälpt tusentals människor fram till sitt golfspel.PGA Pro M5 innebär en bred utbildning och erfarenhet inom golfen såsom instruktion, mental  o fysisk träning, materialkännedom, club fitting, golfreparationer, teamwork, landslagsuppdrag. Gunnar har banrekordet på banan. Detta gjordes 2012-08-26 och ligger på 62 slag, alltså banans par.
  Gunnar ansvarade för golfgymnasiet när det flyttades från Danderyd i Stockholm till Marks Kommun och Marks GK 1986. Flera av dagens golfstjärnor läste där som t ex   Mattias Grönberg, Karin Koch ,Pierre Fulke, Niklas Fasth m fl.
  Brinner för all idrott och har tidigare varit med i toppen när det gäller utförsåkning  och landsvägscykling. Började med golf uppe i Boden, tidigt 70-tal och tack vare mängder av träning rasade Hcp:n rejält under första säsongen. 

  "Innan jag själv började spela golf tyckte jag att det var en snobbig sysselsättning och förstod i stort sett ingenting. Men ganska snart insåg jag att golf var den mest intressanta idrott jag nu kommit i kontakt med. En idrott som verkligen passar alla oavsett kön eller ålder. Golfsporten sysselsätter dessutom vårt tänk och vår fysik och är mer övergripande än de flesta andra idrotter. Testa golf om Du inte redan har gjort det!
  Efter alla år som instruktör och spelare blir golf roligare för varje dag och det bästa som hänt mig inom idrottsvärlden."

  Under vintermånaderna finns Gunnar på Almerimar Golf, (Spanien) där han jobbar som golfinstruktör. Vill Du ha tag i honom kan Du maila: sgo.nyberg@gmail.com

  Golf är bra för själ och hjärta! 

 • Gunnar Nyberg, PGA Head Pro
  info@golfakademin.com
  0708-15 33 62
 • GOLFSPELET ÄR SÅ MYCKET MER ÄN 

  KLUBBOR OCH BOLLAR.